Obaveštenje u vezi tzv. zapisnika Sande Martinović iz SZ Neven B

Dana 31.05.2024. u garaži je na više mesta postavljen tzv. “Zapisnik sa sastanka Skupštine UG Garaža GP4” koji je sastavila Sanda Martinović iz SZ “Neven B”.

U tom zapisniku Sanda Martinović navodi lažnu informaciju da je “dosadašnji predsednik UG dao ostavku” i na osnovu te lažne informacije ona je protivzakonito organizovala sastanak skupštine udruženja na kojem je skupljala potpise stanara za neke njene odluke koje nemaju nikakvog pravnog značaja po udruženje.

Sastanak skupštine Udruženja Garaža GP4 – Belvil može da organizuje isključivo predsednik upravnog odbora udruženja, odnosno zakonski zastupnik udruẓ̌enja, a to nije Sanda Martinović, što se lako može proveriti na web sajtu Agencije za privredne registre Republike Srbije.

U skladu sa zakonskim propisima mandat predsednika i članova upravnog odbora Udruženja Garaža GP4 – Belvil traje 4 godine i udruženje funkcioniše normalno i bez ikakvih prekida u radu, što znači da se usluge održavanja garaže sprovode redovno, fakture pružalaca usluga se plaćaju redovno i odluke udruženja se izglasavaju onako kako zakon određuje, a ne kako nelegalno pokušava Sanda Martinović iz SZ “Neven B” obmanjujući stanare.

Sve zvanične informacije u vezi udruženja se objavljuju na ovom web sajtu pri čemu su navedeni i kontakt podaci za dobijanje dodatnih informacija u vezi Udruženja Garaža GP4 – Belvil.